top of page
Takmontage

Om oss

Vårt mål på Göteborgs Takmontage är att du som kund ska få ett tryggt, enkelt och kvalitativt takbyte som håller över tid. Genom att jobba med utvalda produkter och erfarna montörer erbjuder vi en unik funktionsgaranti på ert tak. 

 

Att hitta rätt takläggare kan vara en svårsonderad terräng. Branschen är full av oseriösa aktörer som ofta leder till ett långt, utdraget och i slutändan dyrt takbyte. Vi på Göteborgs Takmontage anser att ärlighet, god kommunikation och en stolthet i hantverket är det mest hållbara, trygga och inte minst ekonomiska sättet att lägga om sitt tak på.

Vilka är vi?

Här i Göteborg med omnejd möter du som kund Gustaf & Lars. Vi är två barndomsvänner som växt upp tillsammans i en by i Dalarna. Hemma i Dalarna finns en tradition i att bygga rejält och ge förutsättningar för att det man bygger ska hålla, väldigt länge. 

Vårt mål är att den filosofin ska genomsyra vårt arbete och med hjälp av våra utbildade takläggare, Moniers produkter och god kommunikation kunna ge våra kunder en trygg, enkel och kvalitativ takläggning.

bottom of page